lørdag den 16. april 2011

Nyt til boligen


Nu hvor sommeren og enden på mit sabbatår nærmer sig, sker der flere og flere spændende ting, og de næste fire måneder kan slet ikke gå hurtigt nok. Der er flere, der har spurgt ind til hvilket studie, jeg gerne vil ind på, men da jeg ikke er sikker på, at jeg kommer ind, vil jeg gerne vente med at dele det, til jeg er helt sikker. Jeg har dog allerede fået tilbudt en lejlighed, som jeg (hvis jeg kommer ind på mit studie), kan overtage allerede fra midten af juni. Jeg er derfor også i den grad gået i bolig mood, hvilket i dag resulterede i, at jeg købte disse to dækkeservietter fra Ferm. Jeg elsker virkelig de ting, de laver, og selvom priserne er lidt peberet, måtte de altså med hjem trods en pris på 129 kr. for to stk.

8 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå de er jo super flotte:)

  SvarSlet
 2. hvor er de fine, og ved godt hvad du mener - så snart det med at flytte i lejlighed kommer tættere på, går man helt amok i boligting!

  SvarSlet
 3. Hva skal du studere?:)

  SvarSlet
 4. Sisse: Heh, ja. Og jeg har endda allerede en kæmpe bunke.

  Anonym: Det er det, jeg skriver, at jeg gerne vil vente med at fortælle om. :)

  SvarSlet
 5. Hvordan har du fået tilbudt lejlighed og hvor henne?

  SvarSlet
 6. Anonym: Jeg har været skrevet op hos et boligselskab i et halvt år, og da det er en studiebolig, har jeg fået pendlerfordel, fordi jeg har bopæl længere end 30 km væk, hvilket er grunden til, at jeg har fået tilbudt en bolig efter kun et halvt år. Og hvad det er for en by, ja det må i altså vente med at høre om. :)

  SvarSlet
 7. I hvilken butik har du købt dækkeservietterne?

  SvarSlet
 8. I Magasin, men har også set dem i Decorate i Århus. :)

  SvarSlet