mandag den 4. april 2011

In search of a new bag

1. Yvonne Koné backpack, 4.195 kr. 2. Asos rucksack, 880 kr. 3. Royal Republiq sack bag, 1.400 kr.
4. Asos briefcase, 830 kr. 5. Yvonne Koné square bag, 4.000 kr. 6. Royal Republiq day bag, 1.200 kr.
7. Decadent working bag, 2.300 kr. 8. Sophie Hulme tote bag, 3.660 kr. 9. Yvonne Koné shopping bag, 3.345 kr.

Det sidste halve år har jeg ledt efter en ny skoletaske, som kan erstatte min nuværende, der både er slidt og alt for lille. Eller skoletaske er nok så meget sagt, for en egentlig skoletaske skal det ikke være. Jeg vil nemlig gerne have en taske, som jeg kan bruge til skole, men som jeg også har lyst til at bruge bagefter, når jeg skal ud på arbejdsmarkedet (gys og gru). Jeg har aldrig rigtig været en taskepige, og finder derfor også sjældent tasker, som jeg virkelig godt kan lide og har lyst til at bruge i flere år. Men i sidste uge faldt jeg så endelig over en taske, som bare var lige i øjet, og jeg tøvede derfor heller ikke længe med at købe den, selvom jeg nu bliver nødt til at leve en smule trængt resten af måneden. Det er ikke en af disse tasker, men jeg skal selvfølgelig nok vise den, når jeg modtager den.

10 kommentarer:

 1. love these! oversized bags are the best.
  xx

  SvarSlet
 2. Det er nogle ret fede tasker du har fundet :-)

  SvarSlet
 3. Super flotte tasker!
  - Jeg har et spørgsmål til dine brune Nelly ballerinaer; hvordan er de at gå i? Overvejer dem kraftigt selv, men jeg har hørt at de slet ikke er til at have på?

  Håber du kan fortælle mig det modsatte ;-)

  SvarSlet
 4. i like the briefcase one best, in a different color though. green is just so "fashionvictim" right now :)

  SvarSlet
 5. Jeg har længe ledt efter rygsækken fra royal republiq - i sort.
  Ved du, by any chance, hvor man kan finde den henne?

  Tak for en fin fin blog!

  SvarSlet
 6. Anonym: Jeg har ikke haft dem på endnu, men når jeg har prøvet dem derhjemme synes jeg de er ok at gå med. Det er ikke nogen du kan gå langt med, så tror jeg man vil blive lidt træt af dem, da de har en tendens til at falde af skoen. Men det kommer også an på, hvor stramt de sidder på dine fødder. Mine fødder er ikke helt lige store, så på den ene fod sidder de perfekt og falder ikke af, mens de på den anden fod nemmere falder af. Men jeg har tænkt mig at købe sådan en slags pude, man kan sætte i inderhælen, så de bliver lidt mindre og så vil de sikkert sidde rigtig godt. :)

  Malou: Den her er i sort, og som du kan se ved at trykke på linket, kan du købe den i Støy Munkholm i Århus - de har også online butik. :)

  SvarSlet
 7. jeg har decadent tasken , elsker den og bruger den HELE tiden , helt klart alle pengene værd hvis du overvejer at købe den
  Jeg bruger min til skoletaske og den er perfekt til en computer og 1-2 bøger , men køb den stive af dem (læderet er mere stivt) for den med det bløde læders bund buler ud ad når der kommer for meget i !
  Den med det stive læder koster vidst 2400 :)

  Idaalund.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine tasker - er blevet helt vild med rygsække!

  Kh Kristina

  www.kristinakragh.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Nummer 7 er min absolutte favorit! Jeg har selv ønsket mig den i hundrede år, og ser ofte folk med den.. den er fantastisk!
  - jeg har dog måtte se væk fra den pga prisen... øv bøv.
  Held og lykke med din taskejagt!

  Kys
  wwwlaura-christensens.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Ida Amalie: Decadent tasken er faktisk også den eneste anden taske jeg seriøst har overvejet at købe. Jeg er bare bange for, at den er lige en tand for lille til både computer og skolebøger. Har ofte overvejet at tage et par bøger med og min computer og så lige spørge ekspedienten om jeg må prøve størrelsen af, haha. :D

  SvarSlet