søndag den 3. april 2011

Den sidste fødselsdagsgave (for i år altså)


I går blev den sidste omgang fødselsdag skudt af, og en af de gaver jeg fik var Vetos nye album. Lige siden jeg hørte You Are A Knife for allerførste gang i 2006, har Veto været et af mine absolutte favoritband, en status meget få (hvis faktisk nogen andre overhovedet) har bevaret i så lang tid. Jeg kan give dem skylden for, at jeg nogensinde fik øjnene op for elektronisk musik, og det takker jeg dem af hele hjertet for. Jeg er en af dem, som stadig synes deres debutalbum slår alt, men træt af Troels Abrahamsen - det tror jeg aldrig, jeg bliver.

6 kommentarer:

 1. Åh jeg kunne ikke være mere enig! Veto er helt fantastisk, Jeg er fuldstændig tosset med dem (har endda opkaldt min blog efter en af deres sange). Men jeg er faktisk en smule skeptisk ift. deres nye plade, eftersom hvad jeg har hørt af den ikke helt passer med hvordan jeg synes de lyder bedst - men det kan jo være at det lige præcis er forandring der skal til! Du må meget gerne for min skyld komme tilbage med hvordan pladen er, så jeg kan finde ud af om det er noget jeg skal have fingrene i ;)

  knus fra Marie My fra www.nemesisbabe.blogsot.com

  SvarSlet
 2. jeg tror jeg vil koebe deres plade paa itunes lige praecis nu!

  SvarSlet
 3. mums, andet er der simpelthen ikke at sige til det!

  - og jeg siger mange tusind tak for vejledningen (-;

  SvarSlet
 4. Marie: Jeg har det lidt på samme måde. Første gang jeg hørte this is not var jeg i hvert fald ikke helt overbevist. Efter at have hørt nummeret flere gange blev jeg dog mere og mere glad for det, og nu kan jeg faktisk rigtig godt lide det. Men det er lidt med blandede følelser, det med at de lyder anderledes end deres debut. For selvfølgelig skal et band også udvikle sig, alt andet ville være kedeligt, men når man synes det var SÅ godt, så er det også svært ikke at blive lidt skuffet. Men det kan du tro. Jeg ved ikke om jeg lægger en anmeldelse her, men jeg kan da lige skrive til dig på din blog, når jeg har fået hørt albummet. :)

  Rebecca: Det vil helt sikkert heller ikke været et dårligt købt!

  Clara: Det var da så lidt. Håber du fandt ud af det. :)

  SvarSlet
 5. Dejlig gave, det album har også kørt på repeat hos mig idag.

  SvarSlet
 6. fedt synes også selv de er mega fede og så gør det heller ikke noget at man kender en af medlemmerne (David ) :D

  SvarSlet