tirsdag den 29. december 2009

Dagens


Er det bare mig eller er den her ferie gået utrolig hurtigt? Jojo bevares, den er da ikke slut endnu, men den lakker altså mod enden. Der var så meget, jeg troede, jeg skulle nå, men hvad jeg har nået? Ingenting. Tiden flyver åbenbart afsted, når man ikke laver noget. Jeg havde ellers planlagt at rydde op, lave afleveringer og slappe af. Men indtil videre har jeg kun slappet af. Og i morgen må jeg igen ind til Århus, da jeg den bh, jeg regnede med at have på under min nytårskjole, ikke fungerer alligevel. Det duer altså ikke, at man kan se bh'en, når ryggen er bar - så off we go!

8 kommentarer:

 1. Er helt enig i det med ferien - og lækkert outfit :)

  SvarSlet
 2. You look gorgeous! Those leggings, and your hair- sweet!
  ++++++
  k

  SvarSlet
 3. du har altså en FANTASTISK stil, Pernille.
  Stor ros herfra! :)


  dog vil jeg lige sige at man ikke kan skrive kommentare fra ens .dk blog :(

  SvarSlet
 4. Mange tak - leggings'ne er fra Monki. Men de har vist også nogen på Nelly, der ligner.

  Mille: TUSIND tak. :)
  Det lyder underligt, det med kommentarerne, men det ved jeg desværre ikke, hvad jeg skal gøre ved, da jeg aldrig før har pillet ved kommentarfeltet.

  SvarSlet
 5. Dem på Nelly kan købes her til 189 kr: http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=130071&qProductColorId=14&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=10&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=2&gender=1&qSiteId=1

  SvarSlet
 6. very cool. i resigned from getting similar leggings but now i want them again.

  SvarSlet
 7. Fuck hvor er du laber på det billede!!

  SvarSlet