fredag den 4. december 2009

Julefrokost


Om et par timer sidder jeg og råhygger med min klasse og masser af god mad, oh yes. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal have på, men den røde læbestift skal i hvert fald luftes i aften. Jeg skal stå for rugbrød, franskbrød og hvide kartofler, og da klokken allerede er ved at være mange, må jeg hellere se at komme i gang med at skrælle de kartofler. God aften til jer!

10 kommentarer:

 1. Virkelig cool outfit!
  Især er dine sko så fede, og jeg vil selv gerne eje dem, men desværre har ham manden du henviste til kun en størrelse tilbage, som er en aaalt for lille størrelse til mig.. suk

  Forresten super fed blog (;

  /Anna

  SvarSlet
 2. Anna: Ej hvor ærgerligt. Man kan finde dem andre steder på ebay, så vidt jeg husker. Kan desværre ikke huske hvad jeg søgte på for at finde dem, men man kan faktisk købe dem på modekungen.se her:http://www.modekungen.se/shop/dam/skor/stoevlar-boots/boots-med-snoerning-och-klack/p_5205.html - desværre bare til en lidt højere pris.

  Style Bird: Thank you!

  Trine: Tusind tak. :)

  SvarSlet
 3. Hej pernille! først, hvor er det en fin blog du har! og er helt vild med nederdelen du har på her, eller hele outfittet (; men hvor er den fra? kunne godt bruge en i den farve.
  - Trine

  SvarSlet
 4. Trine: Tusind tak. :) Jeg er også rigtig glad for den. Jeg har købt den på Urban Outfitters hjemmeside og det er den model der hedder "origami skirt".

  SvarSlet
 5. Dit hår er såå flot!

  SvarSlet
 6. Fed blog! og hvor har du bare god stil!

  SvarSlet
 7. Ayana: Thank you!

  Ida Oh: Tak tak, jeg plejer det også til skyerne. (hvis man kan sige det)

  Simone B: Tusind tak, det er dejligt at høre. :)

  SvarSlet