fredag den 11. december 2009

NOOOOOOOO!!!!

Har netop modtaget en mail fra sælgeren af ebay skoene, og det ser ud til at de bliver meget, meget, meget forsinkede. Så forsinkede at jeg nok ikke modtager dem inden nytår. Amen for helved og røv da også. Man kan få dem et andet sted på ebay, men der koster de næsten dobbelt så meget, hvilket jeg ikke gider at betale, så jeg må vel bare finde mig i, at jeg ingen sko har at tage på nytårsaften. Perfekt.

14 kommentarer:

 1. eij! da jeg læste overskriften, troede jeg et kort øjeblik, at du var kommet til at slettet din srp! XD

  SvarSlet
 2. haha, jeg troede præcis det samme! :D

  SvarSlet
 3. Bare tæer er da også chikt! Ej, hvor er det bare super øv! Er det en privat sælger? For så at det da alt alt for dårligt af den person!

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Camilla og Mona: Haha, ej så galt var det dog ikke. Men hvis jeg først har sat mig et eller andet i hovedet (som fx at have de her sko på nytårsaften), så kan jeg virkelig blive frustreret hvis min lille plan så bliver ødelagt. :D

  Helene: Mega sur røv! Nej, det er en ebay-shop, men desværre er sælgeren pludselig løbet tør for lager af skoen, og fabrikken der leverer skoene har så åbenbart først næste levering klar om 2-3 uger eller sådan noget. Så der er ikke engang noget at gøre..

  SvarSlet
 5. Øv! Jeg forstår virkelig din frustration. Når sådan noget som nytårsoutfit er på plads, så har man en eller anden form for ro, og så bliver man altså slået helt ud af den af sådan noget! (:

  SvarSlet
 6. Hej Pernille!
  Tak for en dejlig blog. Den er virkelig inspirerende faktisk :D Jeg har bare et spørgsmål: Hvor i den hele hvide verden kommer din overdel/jakke/cardigan på din header fra? Den ser virkelig lækker ud!
  Keep up the good work (også mht srp ;))

  Hilsen Sidsel

  SvarSlet
 7. nej øv øv hvor surt!!!!! håber du finder en sanden løsning. men hvor er det bare træls - kender godt det med at når man har sat sig noget i hovedet, så er det virkelig surt hvis det bliver ødelagt!

  SvarSlet
 8. åh gud. hvor typisk er det ikke lige :o

  SvarSlet
 9. Ej hvor typisk, hader sådan noget. Troede faktisk også det med din srp, da jeg læste det. Min egen computer slettede en del af mine srp noter, men de var heldigvis ikke så vigtige. Tænkte på - hvilket layout bruger du til din blog, og hvordan får du indlægsoverskrifterne til at stå i de der blokke, istedet for bare at være skrift på baggrund? Hvis du altså vil dele ud af hemmelighederne :P Og det er ok, hvis du ikke vil.

  SvarSlet
 10. Hejsa!

  Jeg har tagget dig i en ny blogleg. :-)

  http://emmalovisepoetry.blogspot.com/2009/12/blogleg-3-ting-som.html

  SvarSlet
 11. Helene: Lige præcis! ;)

  Sidsel: Tusind tak for de søde ord. Og tak fordi du er blevet fast læser, det er altid skønt at se hvem der læser med! Det er en kjole fra Acne. Den har knapper hele vejen ned, så jeg bruger den nogen gange som cardigan også. Man kan ikke længere få den på deres hjemmeside, men youheshe har den vist. :)

  Camilla: Det er virkelig træls. Men jeg må jo bare glæde mig til når de kommer alligevel - om det så bliver næste år eller hvad..

  Alberthe: oh yes!

  MAB: Er det rigtigt? Puha, jeg ville gå total i panik hvis det skete for mig. Mit layout er det samme som fx facehunter bruger, jeg har bare rettet en masse i det. Gjort siden bredere, fjernet billedrammer osv. Med hensyn til indlægsoverskriften, men du stregen ovenover overskriften? Det var faktisk ikke meningen at den skulle være der, ville gerne have haft den nedenunder overskriften, men kunne kun få den til at være ovenover. Men det er igen en html-kode jeg har rettet. Det er lidt svært at forklare her, men jeg tænker, at det kunne være jeg skulle lave en "guide" til nogen af de ting jeg har ændret ved mit layout, for der er en del der spørger om det. Men det bliver først, når jeg har afleveret SRP. Måske et lille juleferieprojekt. :D

  Emma: Uhhh! Jeg leger med så snart jeg lige får tid. :)

  SvarSlet
 12. Nej hvor ærgeligt! Men opgiv dem ikke - for hold op, de er lækre!

  SvarSlet
 13. Anna: De er nemlig virkelig lækre, så jeg håber ikke at købet går fuldstændig i vasken, så jeg aldrig modtager dem.

  SvarSlet
 14. Ok, det vil jeg så glæde mig til :)

  SvarSlet