tirsdag den 8. december 2009

Hi there


Ja jeg lever altså endnu. Men på grund af den nok så velkendte SRP bliver bloggen altså nedprioriteret lige for tiden. Desværre har jeg en helt fantastisk evne til at lave overspringshandlinger, så selvom jeg gerne ville sidde og grifle løs på min opgave fra kl. 8.00-18.00 hver dag, ja så bliver det nærmere til to-tre timer om dagen. Og så kommer man altså ikke langt. Så nu vil til at stramme op! Suk. Har besluttet mig for, at jeg skal blive færdig med den redegørende del om Giddens i dag - det er nemlig den jeg har hængt på de sidste par dage, så når først den er blevet færdig, burde det gå lidt mere glat. Det er bare så svært at komme i gang, altså.

6 kommentarer:

 1. hvor kan jeg bare nikke genkendende til det. Det er også den redegørende del jeg har siddet og rodet rundt med, men jeg har også besluttet at nu skal det være færdigt. jeg er nemlig også alt for god til det med de overspringshandlinger ;) og vil jo også gerne til århus en dag og shoppe lidt nytårstøj, så kunne jo være dejligt hvis man blev færdig i god tid :)

  men god fornøjelse med bøgerne - lyder elelrs som et spændende emne, så det er sikkert bare lige om at komme igang med tastaturet ;)

  SvarSlet
 2. Uh, marmorbogen! :D

  Held og lykke endnu engang ;)

  SvarSlet
 3. Camille: Godt at høre at jeg ikke er den samme der har det sådan. Jeg håber virkelig også at lige pludselig så skriver jeg bare løs, så jeg kan blive færdig i god tid og ikke skal stresse helt vildt dagen før det skal afleveres.

  Ditte: Haha, ja den er i hvert fald tung! Og tak. :)

  SvarSlet