torsdag den 10. december 2009

Ny make-up til samlingen


Min make-up samling har virkelig trængt til en opdatering. Jeg plejer altid at låne min mors foundation, og når jeg skal i byen er en mascara det mest opfindsomme, jeg kan finde på til øjnene. Så nu har jeg købt en foundation fra MAC, en cremet øjenskygge palet fra Tromborg og en pensel til både læber og øjne. På Tromborgs shop ser øjenskygge palettens farver meget jordfarvede ud, så jeg blev lidt overrasket, da det viste sig at de to lyse farver var guld og sølv. Hmm. Det var jo netop en lysebrun øjenskygge jeg manglede. I det mindste er den mørkebrune rigtig flot og et godt alternativ til smokey eyes i stedet for sort.

4 kommentarer:

 1. Hey, lækre produkter, men hvis du gerne vil have at øjenskyggen holder sig pæn hele aften skal du bruge en pudder øjenskygge over den cremede, eller glider den lettere, og sætter sig som en kant i globelinjen! Men prøv at kigge nogen af mac's brune farver, de har også mange gode paletter ude nu ved juletid. Så får men jo lidt mere for pengene.

  SvarSlet
 2. Det har du ret i, men jeg håber nu at denne fra Tromborg holder godt, for jeg kan bedre lide det lidt våde look som cremede øjenskygger giver end pudrede øjenskygger. Men jeg må lige eksperimentere lidt med det, når tiden engang er der. :)

  SvarSlet
 3. Fed blog du har :-) syntes rigtig godt om din stil.
  kig gerne forbi min hvis du har lyst.

  - isabellathordsen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Isabella: Tusind tak, det vil jeg da gøre. :)

  SvarSlet