torsdag den 17. december 2009

Happy new year


Så er der kun to uger til nytårsaften!! (og én uge til juleaften!!) Der er ligesom et eller andet magisk ved nytårsaften, så selvfølgelig skal man også have den perfekte kjole på til at springe det nye år ind i. Måske det nye år bliver bedre så? (i så fald ser jeg frem til et ualmindeligt skønt år) Jeg har fundet 12 favoritter, som er meget forskellige, men som alle er overkommelige med hensyn til pris (næsten). Smukke er de i hvert fald.
1. række fra venstre: Aqua Couture, ca. 1.688 kr. Aqua Couture, ca. 867 kr. 5.16, ca. 1.368 kr. Fairground, ca. 500 kr.
2. række fra venstre: Asos, ca. 290 kr. Full Circle, ca. 684 kr. Patrizia Pepe, ca. 2.372 kr. Religion, ca. 593 kr.
3. række fra venstre: Aqua Couture, ca. 730 kr. Louise Amstrup, 1.368 kr. Full Circle, ca. 730 kr. Aqua Couture, ca. 1.140 kr.

Har du fundet din nytårskjole?

8 kommentarer:

 1. Virkelig smukke kjoler! Er helt forelsket i den lyseblå, måske fordi den fanger øjet mellem alle de mørke kjoler. Jeg har allerede fundet min nytårskjole, en lang maxidress da jeg skal fejre nytår i Thailand :) Glæder mig til at bruge den! :)

  SvarSlet
 2. GUD hvor er de smukke :-)
  nej jeg aner ikke hvad jeg skal have på, og ejg har ikke engagn råd til at købe mig en kjole..
  SURT SURT SURT.. men man finder vel altid på noget :-)

  SvarSlet
 3. Tille: Nytår i Thailand, ej det lyder fedt. Bare det var mig. :)

  Tanja: De er nemlig vildt smukke, ville ønske jeg kunne få dem alle. Æv, december er også virkelig hård ved kontoen. Håber du finder på noget. :)

  SvarSlet
 4. nøj, nr. 3 i række 2 og nr 1 i række 3 er lækre!
  men ja, har allerede fundet kjolen, som jeg snart blogger om ;)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle smukke kjoler :O !
  Kan især godt lide palliet kjolen øverst til venstre... :)
  Gad jeg havde råd til en ''ordenlig'' nytårskjole, men er desværre kommet til at bruge alle mine penge :b

  SvarSlet
 6. Åhh, jeg glæder mig også. Og jeg ville ønske at jeg skulle holde fest selv. Ville elske at pynte op og gøre det overdådigt, og vildt. Jeg har fundet ud af præcis hvordan min kjole skal se ud, skal selv sy den :) - Den bliver sort, og så må jeg krydre lidt med et par vinrøde nylon'er. Desværre er jeg helt på bar bund i forhold til sko. Jeg ville vildt gerne have dem du også har bestilt, men det kan jo ikke lade sig gøre. Og min konto har det heller ikke for godt. Æv :/ - Det blev en lidt lang kommentar.

  SvarSlet
 7. Camilla: Den glæder jeg mig til at se. :)

  Rosa: Den er også virkelig flot. Jeg var også så heldig, at jeg ikke skulle ud og købe en nytårskjole, da jeg havde den hængende i skabet i forvejen. :D

  Louise: Ej hvor lækkert, at du har mulighed for selv at sy den kjole. Det ville gå helt galt, hvis jeg selv skulle gøre det. :b Nej, de sko er lidt noget møg, er dælme træt af det! For jeg har heller ikke råd til lige at købe et andet par sko. Så må man jo bare kigge i gemmerne. :)

  SvarSlet
 8. Jeg skal også sy min kjole selv. men er altså på helt bar bund!

  SvarSlet