tirsdag den 8. december 2009

To buy or not to buy?


Jeg er som sagt rigtig god til der der med overspringshandlinger, og faktisk er det meste af min dag gået med at kigge på de her sko. Hvornår bliver du klogere, Pernille? Men jeg er virkelig i tvivl om jeg skal købe dem, så jeg bliver ved med at vende tilbage, gå væk igen og tilbage igen. De er ikke særlig dyre, kun 59.95$ plus 25$ i porto (hvis de altså ikke bliver fanget i tolden), men jeg har lavet en aftale med mig selv om, at hvis jeg køber et par sko i december, skal det være nogen, som jeg også kan have på nytårsaften, da jeg ellers ikke ved, hvad jeg skal have på af sko der. Men jeg ved ikke, om de bliver lidt for voldsomme til den kjole, jeg skal have på, som er Acne kjolen dressy i sort. På den anden side kan jeg jo nok godt pille sele-tingen af, og så kunne det måske godt gå? Hvis nogen er interesseret kan de købes her.

8 kommentarer:

 1. Behold selen på og køb dem og brug beige sokker i! Det ville klæde dig og dit smukke hår. X

  SvarSlet
 2. heeeej Pagik!
  De er jo gudesmukke! Men det der med told, kommer det ikke på ligemeget hvad? Jeg købte et par sko på ioffer, og der kom der told på 300 kr på. har du prøvet andet, og har du nogle tips?(:

  /Claudia

  SvarSlet
 3. Kristian: Beige sokker er jeg sgu frisk på, og tak tak. :)

  Claudia: Meget smukke! Jeg har købt på ebay flere gange, og har aldrig været ude for at skulle betale told. Måske har jeg været heldig, men min fornemmelse er, at der er god chance for ikke at betale told når man køber på ebay. Men man kan selvfølgelig ikke regne med det.

  SvarSlet
 4. Jeg har lige købt de der, men med lavere hæl og plateau, da jeg gerne vil ku bruge dem til hverdag. vender tilbage når jeg får dem så ka du høre om kvaliteten. Elsker din blog :)

  SvarSlet
 5. De er så fede !!! :b
  Jeg siger køb dem :) tror sagtens at de kan gå til kjolen :)

  SvarSlet
 6. dén kjole og de sko er jo det perfekte par! overvejer selv at købe dem :) gør det ;)

  xno3.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Emma: Jeg har allerede købt dem - tænkte at hvis jeg skulle være sikker på at de dukker om inden nytår, måtte jeg hellere bestille dem med det samme. Overvejede også den lidt lavere hæl, men på den anden side - hvis det skal være, så skal det dælme også være. :D Jeg er alligevel ikke så høj, så de burde nok kunne gå til hverdag..

  Rosa: Det håber jeg i hvert fald de kan, for nu er de købt. ;)

  No.3: Heh. Det lyder til at det ikke kan gå helt galt, glæder mig til de kommer!

  SvarSlet
 8. My God! De er fede!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet