fredag den 4. december 2009

Så skal der læses!


I går kl. 12 fik vi udleveret vores problemformulering til SRP og torsdag den 17. december skal vi så aflevere opgaven. Jeg har valgt at skrive om romanen "A Clockwork Orange" (den som de fleste nok bedre kender som filmen fra 1971), som jeg synes er vildt interessant. Jeg har i løbet af de sidste par uger fået lånt en kæmpe stak bøger, men jeg har ingen anelse om hvor meget af det jeg overhovedet kan bruge, så det kommer weekenden til at gå med. Lidt ærgerligt at man har haft så mange afleveringer og lektier inden, at man bliver nødt til at bruge skriveperioden til det, men det er der jo ikke noget af gøre ved. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang. Det skal nok blive godt.

10 kommentarer:

 1. åh gud! overvej lige den nederste!
  held og lykke, pernille :)

  SvarSlet
 2. Åha, kender det alt for godt, er også lige gået igang med min, og jeg skal analysere to værker, og det ene er på 485 siders gammeldags engelsk.. Det bliver et ordentligt arbejde :P Men det er lækkert at man får 2 uger til det.

  SvarSlet
 3. Ih, hvor hyggeligt. Vi bruger også Giddens i vores projekt (sociologi 5. semester). Vi bruger dog, hans tanker omkring tillid og risiko. :)

  Held og lykke!

  SvarSlet
 4. Camilla - de 15 sider? For sådan er det nu bare. Mange siger faktisk at det kan være svært at begrænse sig. :)

  MAB - Puha, det lyder også svært. A Clockwork Orange er heldigvis ret kort faktisk. Men ja, dejligt med 2 uger!

  Ditte - Der er snart heller ikke det han ikke kan bruges til. ;) og tusind tak!

  SvarSlet
 5. Jeg skal også til at skrive srp om Anthony Giddens om det senmoderne samfund. Jeg skal bare skrive om et ny værk i stedet for et ældre.

  Måske skriver jeg lige en mail :)

  SvarSlet
 6. Hold da op, en spændende opgave du skal lave - ligefør jeg bliver misundelig! Jeg er virkelig en Anthony Giddens sucker..

  Held og lykke Pernille :D

  SvarSlet
 7. Held og lykke Pernille. :) Det skal du nok klare godt. Det er en rigtig god opgaveformulering du har fået dig, synes jeg. :)

  # Naja

  SvarSlet
 8. ser vildt spændende ud!

  SvarSlet
 9. Nanna: Det lyder også spændende, faktisk er det også Giddens teori om det senmorderne samfund jeg har tænkt mig at bruge, så det skal du da være velkommen til. :)

  Astrid: Jeg er nu mere misundelig på dig, fordi du har overstået srp og alt andet gymnasiegejl. ;)

  Naja: Tusind tak, jeg er også meget tilfreds med den. :)

  ginajaqueline: det bliver det helt sikkert også, men også hårdt.

  SvarSlet
 10. Hej Pernille!

  Jeg har læst din blog i et par uger og er vild med minimalismen og alle de fine "dagens" :)

  Jeg går selv i 3.g og skal til at skrive SRP her til december. Jeg har også valgt at skrive om A clockwork orange i både eng og samf (troede jeg var den eneste :D ), men er i tvivl om hvor mange sociologer (og hvilken) jeg kunne tænkte mig at inddrage. Jeg ville derfor høre om jeg kunne få lov at læse din opgave som inspiration og for at se hvordan du har vinklet det hele?

  Håber du finder lysten til at blogge lidt igen på et tidspunkt!

  Mange hilsner
  Sara

  SvarSlet