onsdag den 2. december 2009

Onsdag


I dag var jeg for en gangs skyld ikke klædt i sort fra top til tå. Modtog denne nederdel fra Silence+Noice i går, og er allerede rigtig glad for den, da den kan gøre det hele lidt mindre sort. Og her er så jakken og de sorte legggings, som jeg købte i mandags. Jakken er ikke så varm, så nu hvor temperaturen er tæt på frysepunktet, må jeg desværre lade den hænge i skabet, øv. Og nej, hvor jeg glæder mig til i morgen. Kl. 12 får vi nemlig udleveret vores problemformulering til SRP og så har vi ellers fri til at lave vores opgave de næste to uger og så er der juleferie!! Skønt! Jeg glæder mig.

18 kommentarer:

 1. Det er en rigtig pæn nederdel! Men hvor er t-shirten fra??

  SvarSlet
 2. Wauw, hvor er det flot.. elsker dine sko og nederdelen :) Virkelig gode køb:D

  www.kloeverspace.blogspot.com

  ps. held og lykke med SRP!!! Savner sgu gym..

  SvarSlet
 3. Jeg undskylder allerede på forhånd - men din hud ser gudeskøn ud. :) Hvilke produkter bruger du og hvilken hudtype har du?
  Held og lykke med SRP. Jeg kan godt huske dengang, men det skal nok gå. ;)

  SvarSlet
 4. WOW, hvor er de leggins bare fede på altså. De sidder virkelig godt på dig må jeg sige. :)
  Super lækkert outfit.
  ps. må jeg spørge dig om hvilket program du bruger når du sådan sætter dig selv ind 3 gange? :) det ser super cool ud altså.

  SvarSlet
 5. til birdful: er HELT enig med dig. Pernille her har simpelthen den flotteste hud nogensinde. for et par dage siden havde hun vidst et indlæg med nogle produkter fra Dr. Scheller som hun var rigtig glad for. ;)
  ps. sorry jeg svarede for dig pernille. man er vel en venlig sjæl. hehe. :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak! Det må jeg have overset. :)

  SvarSlet
 7. R - tusind tak. Illustrationen er af Jenny Mörtsell som på et tidspunkt lavede et t-shirt samarbejde med cover. Den er fra 2007, så den sælges vist desværre ikke længere.

  Camille - Ja, vi skal skrive en opgave på omkring 15-20 sider, så vi har helt fri fra skole, da det faktisk er en eksamen og karakteren kommer til at stå på vores studenterbevis.

  Helle - tusind tak! Heh, jeg glæder mig nu til at jeg er færdig, selvom det selvfølgelig bliver lidt trist. Men hold kæft de lorte lektier og afleveringer er ved at tage livet af mig!

  Naja og Birdful - Æihj, tusind tak! :D Men ja, jeg er rigtig glad for de produkter. Ellers er det vigtigste egentlig bare at man renser sin hud hver aften og morgen (mest grundigt om aftenen) og bruger en god creme. Og så er vand, vand, vand altså også en god ting. Og så er min holdning også at hvis man spiser sundt og ikke drikker så meget alkohol, så bliver ens hud også meget pænere. Men jeg har egentlig aldrig haft kæmpe bumse angreb, jeg har så også plejet min hud siden 7. klasse eller sådan noget, så jeg har nok generelt været ret heldig. :) Med hensyn til hudtype, jeg vil tro jeg har en blandet hud, den er i hvert fald ikke tør.

  Naja - Jeg bruger adobe photoshop til mine billeder. Jeg lavede i sommers en fotoguide, som du kan finde her: http://pagik.blogspot.com/2009/07/billedguide.html

  SvarSlet
 8. det var da så lidt. :) jeg var faktisk nede i matas i dag for at købe en dagcreme fra Dr. Scheller. Manglede lige en, og den var på tilbud til 99,- hvilket ikke er dårligt når der ikke er parabener mm. i.

  SvarSlet
 9. Jeg tror du har gode hud-gener. ;) Jeg renser nemlig også min hud både morgen og aften, og har også gjort det siden jeg var ret ung. Men har desværre ikke ligeså pæn hud som dig. Desværre. Spiser nok heller ikke helt sundt altid. Måske det er dét. hehe.
  og god guide, har dog ikke photoshop, desværre. :(

  SvarSlet
 10. lækkert outfit - og jakken er super skøn på! :)
  hvor dejligt at i begynder på SRP i morgen. vi får først vores udleveret fredag, og så skal vi til stor gallafest fredag aften, så de fleste kommer nok først igang søndag - lidt dårlig planlægning må man sige ;)
  men held og lykke med SRP'en i hvert fald - håber det går godt for dig. tror ikke det bliver slemt at skulle skrive i de 2 uger, og jeg tror faktisk ikke at man har brug for hele 2 uger. Jeg planlægger i hvert fald selv en lille tur til Århus til lidt juleshopping en af dagene i hvert fald ;)

  SvarSlet
 11. NICE outfit!
  Kan rigtig godt lide leggins + sko! Hvor er skoene fra? :)
  Held og lykke med SRP!

  floatingwithyou.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Naja - Det er nemlig det gode, den er ikke særlig dyr i forhold til så mange andre cremer. Heh, det kan være. Ellers bruger jeg også sådan en stick ting fra Vichy, til at duppe på up-coming bumser. :b

  Camilla - Tusind tak. :) Ja, det er godt nok lidt underligt planlagt, vi blev i hvert fald prædiket døve i dag om at "nu starter jeres første eksamen" og "nu skal I ikke tro I bare har ferie". Jaja, tænker man så. Og tak og held og lykke til dig også. Jeg tror det bliver rigtig rart kun at have én ting at koncentrere sig om, men jeg er nu alligevel glad for at vi har to uger, så man ikke går rundt og bliver stresset.

  Little Mirror - Mange tak tak. :) Skoene er fra altid fantastiske Acne.

  SvarSlet
 13. Jeg er fuldstændig forelsket i dit outfit. Det er helt vildt fantastisk!

  www.justashoe.blogspot.com

  SvarSlet
 14. God bless, jakken er fantastisk.

  SvarSlet
 15. Elsker din stil, og flot blog!

  //choicewithnoise.blogspot.com

  SvarSlet