mandag den 23. november 2009

Ååååhh Topshop


Hvordan kan I bare blive ved og ved? De her ting ville virkelig gøre sig godt i min garderobe især tasken. Jeg har efterhånden gået med den samme skuldertaske siden foråret og kunne godt bruge en ny og lidt anderledes én som denne. Og så er den jo heller ikke så dyr, kun 22£. Uhh, jeg er fristet - men den ser ikke ud til at være særlig stor? Og den skal trods alt kunne rumme lidt.

8 kommentarer:

 1. Den taske er på størrelse med et kvart a4 ark!!!! :-( Ps. tusind tak fordi du er faste læser ved mig. Kys

  SvarSlet
 2. Hmm, ja det bliver sgu lidt i underkanten. Det er da ingenting, men jeg synes nu det er en smule forvirrende at du skifter blognavn så ofte. ;)

  SvarSlet
 3. He he, skifter ikke mere. Det er perfekt for mig det jeg har! Ps. jeg troede godt nok du var højere en 158cm, er det ikke det du er? (bare et skud)

  SvarSlet
 4. Hehe, det lyder godt. :) Jo det er jeg nemlig. Når folk møder mig (uden hæle) er det oftest det folk først bemærker. Så selvom det er træls hele tiden at blive sammenlignet med en dværg og mange kjoler og bukser er for lange til mig, så har jeg efterhånden lært at være glad for at være lille, for det har nu også sine fordele. :)

  SvarSlet
 5. Ja, det vil jeg godt tro! Jeg er 191cm! Skal du til monki festen imorgen? Kram

  SvarSlet
 6. Det var dælme højt! Ja, det skal jeg - glæder mig. :)

  SvarSlet
 7. He he, det skal jeg også! Men ved bare ikke hvornår det er? Kris
  Ps. så mødes vi, det bliver sjovt. Har kort hår, bare så du ikke føler dig helt lost hvis der kommer en hen og siger hey ;-)

  SvarSlet