søndag den 15. november 2009

Tro, håb og kærlighed


Jeg gad virkelig godt være i København lige nu, så jeg kunne se udstillingen "Tro, håb og kærlighed - Jacob Holdts Amerika" på Louisiana med blandt andet dette billede, som jeg synes er helt fantastisk. Udstillingen løber fra 2. oktober 2009 til 7. februar 2010 og du kan læse mere om udstillingen her.

Image: Jacob Holdt via Politiken.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det er fedt billede, og interessant at se hvor langt motivet er fra de billeder han tog for hvad, noget nær 30 år siden..?
  Må også over at se den, satser på at komme til staden i januar :)

  SvarSlet
 2. Jeg har set et af hans foredrag og har også bogen Amerikanske Billeder. Rigtig spændende.

  SvarSlet
 3. Jeg har set udstillingen (: Det var virkelig fangende, hvert billede fortæller en spændende historie. Jeg har også bogen.. Men jeg håber at udstilling ´kommr til Aros så kunne du se den der?

  /Anna

  SvarSlet
 4. Den mest fantastiske udstilling.

  SvarSlet
 5. så fantastisk. har set den 2 gang!

  SvarSlet
 6. Ej, jeg glæder mig så meget til at komme til den udstilling! Heldigvis skal jeg til KBH om en måned!

  SvarSlet
 7. Det lyder virkelig til at være en god udstilling! Misundelse herfra til jer der har mulighed for at se den. :)

  SvarSlet
 8. Hej Pernille

  Hvad str. er dine Acne Needle jeans? :) & vil du sige noget om hvad str. jeans du feks. bruger i Cheap Monday? Jeg ved nemlig ikke, hvad størrelse mine Needles skal være, og har ikke mulighed for at prøve dem. Du er i øvrigt rigtig flot med løst hår! :)

  /PERNILLE

  SvarSlet
 9. Hej Pernille, det vil jeg meget gerne svare på. Jeg har købt dem i en str. 26/32, troede faktisk jeg skulle have en str. 27, men der er rigtig meget stræk i. De eneste andre jeans jeg normalt bruger er cheap monday, og der bruger jeg str. 26 af modellen "tight stretch", så hvis du har nogen af dem, kan du nok godt nogenlunde regne med at du skal bruge samme størrelse, hvis de altså sidder tight, for det gør de på mig. Og tusind tak. :)

  SvarSlet
 10. hvad synes du der er så fantastisk ved dette billede? kender du historien bag eller hvad? ellers kan jeg ikke se det fantastiske ved det. ikke i forhold til hvad mange af hans andre billeder fra tro, håb og kærlighed udstråler.
  fin blog btw. :)

  SvarSlet