mandag den 16. november 2009

Mandag


Puh en lang dag, men også en rigtig god dag. Efter skole tog jeg ind til Århus Universitet, hvor jeg skulle interviewes af to studerende fra det projekt, jeg tidligere har skrevet om. Jeg var ret nervøs, for det var første gang jeg sådan rigtig skulle forholde mig til at jeg er en "blogger", hvilket jeg stadig ikke helt kan forholde mig til - jeg er jo bare mig. Men de var helt vildt søde og jeg blev også lidt klogere på min egen holdning til at alt det der med at blogge. Nu har min mor så lige ringet fra Barcelona, hvor hun er på miniferie, og fortalt at hendes taske med kamera, bilnøgle, pung og pas blev stjålet i eftermiddags. Det er meningen at de skal med flyet hjem i morgentidlig, så det ser lidt sort ud lige nu. Åh. Hun havde glædet sig så meget til den tur, og så sker der sådan noget, mens man sidder hjemme i lille Danmark og ikke kan gøre noget som helst. Øv altså, jeg forstår virkelig ikke hvordan folk kan opføre sig så samvittighedsløst. Dårlig slutning på en ellers god dag.

13 kommentarer:

 1. lækkert outfit!!!

  SvarSlet
 2. hvor spændende med det interview! :)
  og lækkert outfit (labre bukser!). Jeg var selv i Støy og kigge i lørdags, men endte med at købe en helt anden model fra Acne, som heller ikke er for lavtaljede - så de kan også anbefales, hvis du leder efter flere jeans ;)

  SvarSlet
 3. Elsker dette outfit. Og er SÅ misundelig på skoene:)

  SvarSlet
 4. Virkelig lækre bukser.. hvor er de fra?
  Jeg var også i Barcelona i sommers.. Det er bare en fantastisk by, og min søster var faktisk også lige ved at blive besjåldet i metroen. Hun så seriøst en mand stikke sin hånd ned i hendes taske.. idiot. Nogle folk er virkelig ondsboller - hææh. Godt ord for det. Men håber da for hende og dig, at hun kan komme hjem..

  SvarSlet
 5. Du ser hamrende godt ud!

  Er det needle?

  SvarSlet
 6. Katrine - Haha, i lige måde. ;)

  Camilla - har lige været inde og kigge dem og de er vildt fede, men desværre er mig og jeans uden baglommer ikke de bedste venner. Har alligevel ikke råd til flere. :D

  Tusind tak alle sammen, hvor er I søde - det er nemlig Acne needle i farven h2o. Min nye jeans favorit. :)

  SvarSlet
 7. Og min mor er forresten kommet godt og sikkert hjem. :) Men det var helt vildt, der var også to andre fra rejsegruppen som blev bestjålet. Ikke fedt!

  SvarSlet
 8. nej jeg har til gengæld altid været mere til leggings, så jeg har nemt ved at undvære baglommerne ;) men ja Acne jeans er jo heller ikke billige, så det er jo heller ikke dem man lige køber en helt stak af på en gang :)

  SvarSlet
 9. Åh fantastiske jeans! Jeg har kigget på dem flere gange, og jeg ville så gerne eje dem!

  Jeg var på udveksling i et halvt år i Barcelona og blev heldigvis ikke rullet (jeg tror at det at jeg ligner en spanier gjorde hele forskellen), men mange af mine venner blev det til gengæld.
  Generelt er Barcelona hovedstaden for tasketyverier fordi der er så mange turister året rundt og fordi politiet er enormt ineffektivt, og det er trist når det bliver bekræftet :(
  Det faktum burde dog ikke overskygge byens skønhed..

  SvarSlet
 10. Camilla - heh, nej det er det. Men et par sorte needle står i hvert fald øverst på min ønskeliste til jul. ;)

  Lea - De er også rigtig dejlige! Det er virkelig ærgeligt at det skal være sådan. Min mor var dog så heldig at politiet var der få minutter efter, og de fandt faktisk to af hendes kreditkort smidt på gaden, men det hjalp desværre ikke så meget, for der var tyvene jo allerede væk. Jeg har aldrig selv været i Barcelona, men det lyder til at være en rigtig smuk by, men ja, det burde ikke overskygge byens skønhed.

  SvarSlet
 11. i really adore u :))
  fabulous boots and lovely ur big cardigan <3333

  SvarSlet