onsdag den 18. november 2009

Det er farligt at gå i Søstrene Grene


For de har så mange fine ting! Se bare her hvad jeg fandt, da jeg var derinde sidst. Glimmer og jul - det bliver ikke bedre.

7 kommentarer:

 1. er også rigtig meget i julestemning i dag (: har hørt julemusik hele dagen! det er bare så hyggeligt!

  millemilla.blogspot.com
  paaminhylde.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De har det fineste julepynt - jeg ved ihvertfald godt hvad mit træ skal dækkes med når jeg engang får et

  SvarSlet
 3. Ej hvor er de fine - håber snart jeg kommer i nærheden af en S.G. :)

  SvarSlet
 4. Hvad er det for et kamera, du har? Det er virkelig virkelig godt.. Hvor meget koster det ca.?

  SvarSlet
 5. Camilla - det har jeg været lige siden oktober eller sådan noget!

  De har nemlig virkelig det fineste julepynt. :)

  Hej Helle, jeg er også rigtig glad for det. Kameraet er et canon eos400D (det koster omkring 3500-4000 kr) og så har jeg så købt et 18-50mm makro objektiv fra Sigma, som tager de skarpeste nærbilleder. Gav 3500 kr for det, som jo faktisk var det samme som selve kameraet, men hvis man godt kan lide at tage billeder er det alle pengene værd at investere i et godt objektiv. Som sammenligning kan jeg sige at det canon objektiv der fuglte med kameraet vejer lidt over 200g og mit Sigma objektiv vejer over 500g. Der er kort sagt meget mere gods i. :D

  SvarSlet
 6. Tak for svar, pernille.. Jeg tænkte nok, at det var en dyr satan. Hihi. Men den tager godt nok også gode billeder. Det må være noget, jeg må spare op til. Eller måske skulle jeg mere investere i en, der vejer lidt. Jeg skal nemlig ud og rejse, så jeg har brug for et rigtig handy, fikst kamera.. :)

  SvarSlet
 7. Ja, desværre. Men jeg er i hvert fald rigtig glad for mit. Men det kommer jo an på ens prioritering. Jeg vil allerhelst tage billeder med et spejlrefleks, også selvom det fylder lidt, for selv et lidt "billigere" et til 2500 kr så er det bare meget bedre til at tage billeder end et kompakt kamera. Jeg købte faktisk mit objektiv lige inden jeg skulle til USA, fordi jeg gerne ville have det med, så jeg kunne tage gode billeder. Men hvis du ikke har et spejlrefleks, så kan jeg kun anbefale at du køber et - du kommer ikke til at fortryde det. ;)

  SvarSlet