onsdag den 4. november 2009

Jeg føler mig som en bunke lort..

..alt for meget kage og usund mad den sidste uges tid. Dårlig selvdisciplinering = oppe til kl. halv 3 tre dage i træk for at lave én aflevering. Minus løbetur i dag pga. vejret. Kvalme af at se at man ikke bliver mindre men kun større. Tre store kratere på stribe på hagen og nu også et i panden. For få nuller på kontoen. Kom tilbage, overskud - jeg har brug for dig.

8 kommentarer:

 1. Men god søde ven, hvor er det godt at sådan nogle dage ikke er det eneste livet er lavet af ;)

  SvarSlet
 2. MEN NICE AT DU JO IKKE ER DEN ENESTE DER TIL TIDER HAR DET SÅDAN - DU KOMMER OP PÅ HESTEN IGEN IN NO TIME. PS TAK FOR EN SUPER HYGGELIG BLOG!

  SvarSlet
 3. sådanne dage har vi allesammen, hvor det hele bare føles dumt og kedeligt. Heldigvis går der ikke længe, før du kan se lyst på det igen :)

  SvarSlet
 4. Puha - jeg kender den følelse alt for godt. Og har det ret meget på samme på i denne her tid. Lad os nu få lidt overskud! (:

  JULIE

  SvarSlet
 5. Det vender snart - lover det! :D Inden længe springer du rundt igen - krater fri. Og indtil da - Hurra for dækkende makeup (det må da være en af fordelene ved at være pige; frit slag på makeup-hylden uden at folk ser underligt på en) ;o)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Jeg vil blot sige dig tak for købet af skoene. De er skønne! Jeg har først fået dem hentet fra posthuset i dag, da jeg ikke har haft tid før - Så ja, jeg kender også godt til det der med minus-overskud.

  Kom sol, kom sommer, kom farve, kom overskud og væk med vinterdepression, mørke, kulde.. :)

  SvarSlet
 8. Hvor er I søde, godt at høre at man ikke er den eneste. ;)

  Hej Petruska, dejligt at høre at du er glad for skoene. Du bliver helt sikkert glad for dem. :)

  SvarSlet