tirsdag den 17. november 2009

Er det tilladt at give sig selv julegaver?


I så fald har jeg en undskyldning for at hapse (lidt) fra min opsparing og købe denne Samsung jet s8000 - wushj den er lækker. Det er jo ikke fordi jeg har brug for en ny telefon, den jeg har er kun to år gammel, men det bliver jo hurtigt forældet det møg. Og jeg kunne bare virkelig godt tænke mig en mobil med et bedre kamera og med flere muligheder. Mhm, jeg tror godt, jeg ved hvor det her ender.. Vi ses snarest i fremtiden, hr. jet.

5 kommentarer:

 1. Jeg kender det kun alt for godt. Har næsten lige købt en iPhone som en gave til mig selv, bare fordi jeg ikke kunne lade være.
  Men jeg må sige - det er et af de bedste køb jeg har gjort!

  SvarSlet
 2. altså, jeg vil bare lige huske dig på, at man ikke kan bruge touchscreens med vanter - ergo er det måske bedre som en gave til foråret? Jeg er i hvert fald i en presset situation med min iPhone, og min glæde for varme hænder ;)

  SvarSlet
 3. åh..hvor er den flot. Min mobil er en olding og sat sammen med tape.

  Vil du af med din gamle? :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hej Pernille :-) tak for at blive fast læser på min blog. Jeg har tjekket din blog ud og jeg kan li' hvad jeg ser, så jeg er også fast læser hos dig nu! :-)

  Kh. Sille

  SvarSlet
 5. Fanfuckingfantastisk - jeg kunne heller ikke lade være med at købe den i går, men kun fordi jeg er sikker på at jeg nok skal blive vildt glad for den. Men en iphone, det bliver vist heller ikke mere lækkert. ;)

  Simone - det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg kan faktisk heller ikke finde ud af at bruge den jeg har nu med vanter, kan slet ikke ramme tasterne, så det har heldigvis ikke den store betydning for mig. :)

  Tigeren aka Chau - haha, det lyder ikke sjovt. Men jeg tror jeg beholder den jeg har nu til nødstilfælde og sådan noget.

  Sille - tusind tak, det er jeg rigtig glad for. :)

  SvarSlet