mandag den 2. november 2009

Shoulder decorations


Hvis man endnu ikke er hoppet på den der dille med at sætte brocher på skuldrene, så har Divided nogle lige nu, som vil gøre sig rigtig fint på en sort t-shirt. Jeg er især helt vild med den med de mange farver, som kostede 50 kr. stykket. Meeen, jeg havde allerede købt for mere end rigeligt i dag - fandt nemlig et par Acne Needle jeans, som sad så godt, at jeg ikke kunne lade dem blive tilbage i butikken. Hmm, mit købestopløfte er vist nu officielt ikke-eksisterende. Til gengæld er jeg et par perfekte jeans rigere.

Imageinfo:
Styling: Tanja Becker, photo: Jaan-Eric Fischer, Magnificent Magazine

8 kommentarer:

 1. Hvor meget koster de needle jeans? (:
  Jeg er på jagt efter de perfekte jeans og synes det er SÅ svært, og nu er navnet needle dukket op over alt på nettet synes jeg (:

  www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 2. tillykke med jeansene! jeg er sikker på du bliver rigtig glad for dem :)

  SvarSlet
 3. De er også rigtig lækre. De er meget højtaljede, hvilket jeg synes er dejligt og så er der stretch i, så de tilpasser sig kroppen. Jeg købte mine i en lys blå farve for 1200 kr. i Støy Munkholm i Århus. Jeg ville gerne have haft dem i sort, men de var ikke kommet hjem endnu, og da jeg så prøvede dem her for at se hvilken størrelse jeg evt. skulle have, så var det bare love at first sight. ;) Jeg kunne dog stadig tænke mig et par i sorte, men det kommer jo helt an på pengepungen de næste par måneder.
  Men de dukker nogle gange op på trendsales, så man kan være heldig at finde dem billigere der. Danmark var desværre det eneste land, hvor de rigtig blev populære i, så derfor er de lidt halvsvære at få fat på. Men de skulle vist også have dem i Illum i kbh, så vidt jeg har læst.

  Tak tak. Dét tror jeg også. :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for det uddybende svar (: Desværre tror jeg stadigvæk ikke jeg er 1200 kr klar på de højtaljede jeans (:

  SvarSlet
 5. hvor er de brocher fine, hvilken h&m fandt du dem i? (:

  SvarSlet
 6. Det er også forståeligt nok. ;)

  Jeg fandt dem i Divided i Bruuns i Århus. :)

  SvarSlet
 7. Haha, så meget for det shoppe-forbud.. ;)
  ej men tillykke med dem, er sindsygt glad for mine.

  SvarSlet
 8. Heh, ja. Men det er jo også svært når man går ind i en ny årstid - eller noget. ;)

  SvarSlet