mandag den 9. november 2009

Mandag


I morgen er sidste dag nogensinde med et AT forløb - altså bortset fra den endelige AT-eksamen, men nåja. Så er fagene og emnet i det mindste ikke tvunget. Men det er sgu underligt at tænke på, at næste gang man sidder og bliver tosset i hovedet over metodeafsnit og fagkombinationer (dem der også går på gym ved hvad jeg snakker om) så venter studenterhuen lige rundt om hjørnet. Vi har i sidste uge bestilt studenterkørsel (og vi var endda sent på den) og huen er betalt for længst. Det her indlæg er vist gået hen og blevet lidt for eh, ja. Men altså, jeg bliver helt rundtosset af at tænke på, at jeg snart er færdig. For hvad skal jeg så lave?

18 kommentarer:

 1. Tag ud og rejs!! :D Jeg har sabbatår, og jeg går bare og venter på, jeg skal ud og rejse. Tro mig, du kommer virkelig til at savne hverdagen på gym. Jeg savner i hvert fald gym og det sociale. Bare nyd din sidste tid på gym. Det går så skide stærkt. Hihi. Jeg ved heller ikke, hvad jeg vil med studie og sådan noget. Det er så irriterende, specielt fordi jeg snart skal bestemme mig.. Skal jo søge ind til marts eller sådan noget. Åh, suk!

  SvarSlet
 2. Ps. hvor har du bare flot hår. Er så misundelig..

  SvarSlet
 3. Har det på præcis samme måde - pludselig går det vildt hurtigt, og man står (forhåbentligt) snart med huen, og hvad fanden skal man så? Jeg er præcis ligeså forvirret som du er d: Men i det mindste er der en del som har det sådan.

  SvarSlet
 4. Gorgeous outfit, simple, and perfect!
  Those heels, me want!1:)


  +++++++++
  katrina

  SvarSlet
 5. At rejse er nok også det eneste jeg er sikker på jeg skal, men det koster bare så mange penge. Ville ønske jeg kunne få et del/fuldtidsjob i et halvt års tid, men for tiden er det er bare så svært for ikke-uddannede at få job. Jeg er så heldig at jeg allerede har et arbejde, men det er kun omkring 10 timer om ugen, og det skulle da gerne blive til lidt mere.

  SvarSlet
 6. kender det alt for godt - både det med AT, studenterhue, snart færdig, arbejde og rejse. Puha der er så meget at tænke på, at det virker helt uoverkommeligt - og ikke nok med det vener der SRP lige om hjørnet! Men vi klarer det jo nok selvom det er stressende :)
  jeg glæder mig i hvert fald til et sabbatår, hvor jeg forhåbentlig kan få tjent nogle penge - enten herhjemme eller i udlandet :)

  SvarSlet
 7. forresten hvor er den flotte lange blazer fra ? :)

  SvarSlet
 8. Lige præcis, men jeg glæder mig faktisk lidt til SRP, 2 uger fri (og hos vores skole ligger det så der er juleferie bagefter) og så skal jeg skrive om A Clockwork Orange, som jeg synes er vildt spændende. :)

  Den er såmænd fundet i en genbrugsbutik. Men det er nærmere end lang cardigan end en blazer.

  SvarSlet
 9. SRP er altså også meget sjovt, specielt hvis man er vild med emnet. Jeg skrev om overvågningssamfundet, og jeg var helt optaget af det. Det var så spændende. Jeg fik så også en rigtig god karakter, så arbejdet havde givet pote. :) Men lad være med at glæde dig til sabbatår lige nu, for 3.g er fandeme bare fedt :) Misunder dig faktisk lidt.. :)

  SvarSlet
 10. ja vores SRP ligger også lige op til juleferien og jeg tror heller ikke det bliver så slemt :) lyder også som et spændende emne! Selv skal jeg skrive om Kinas økonomi (ja lidt nørdet måske!), men det tror jeg nu også bliver meget spændende ;)

  Så må jeg hellere komme i genbrug for at se om noget lignende kan opstøves, for den er bare super fin :)

  SvarSlet
 11. nej, hvor er det snyd, at du (næsten) er færdig med AT ö ..

  millemilla.blogspot.com

  SvarSlet
 12. rigtig fin blog!!!!

  check mine out på
  http://theworldofc.wordpress.com/

  C

  SvarSlet
 13. Nyd gym mens du stadig går der, selv AT. Man savner det en smule når man er færdig...

  SvarSlet
 14. Helle - Det lyder også spændende. Jeg kommer da helt sikkert også til at savne gymnasiet, men lige nu overskygger lektier og afleveringer bare alt.
  Camilla - Det bliver det da helt sikkert. Det burde ikke være så svært, den er jo ikke så speciel. ;)

  SvarSlet
 15. sikke en fin jakke, og fede sko (:

  - www.loosebraids.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Hvor er din tiptop flotte sko fra? Det er jo lige sådan nogle jeg mangler! :)

  SvarSlet