torsdag den 5. november 2009

Kender du Tradera?


Det er sikkert bare mig der er bagud, men for ikke særlig lang tid siden fandt jeg for første gang frem til Tradera, som er den svenske udgave af ebay. Jeg synes den er lidt sværere at finde rundt på, da jeg virkelig ikke forstår svensk, men der er altså også nogle ret gode fund at gøre, taget den lave kurs i betragtning. F.eks. disse Acne Shank, som jeg selv er den heldige indehaver af, til en køb-nu-pris på 2750 SVENSKE kroner. Annoncen findes her. Det eneste problem jeg oplever med Tradera er, at en del sælgere kun accepterer bud fra svenske brugere. Jeg har engang forsøgt at kontakte en sælger, for at høre om hun ville sælge til Danmark, men jeg fik desværre ikke noget svar. Jeg kunne dog ikke forestille mig at en sælger har lyst til at gå glip af en god handel, og derfor burde være til at snakke med selvom man bor i Danmark, men måske tager jeg fejl? Har I prøvet at handle på Tradera, og har I været ude for samme problem?

2 kommentarer:

  1. Jeg har handlet der en enkelt gang uden problemer. Men der er som mange andre steder utrolig mange kopier som man skal være opmærksom på.

    SvarSlet
  2. Ja, det kunne jeg forstille mig. Men jeg synes nu er det er ret træls, at så mange kun accepterer købere fra Sverige. :(

    SvarSlet