søndag den 1. november 2009

Garderobekrise


Kender I det? Man kigger ind i skabet og kan ikke rigtig sætte noget sammen. Hver for sig er det meget pænt, men når man skal lave et sæt bliver det enten den kedelige løsning eller ingen løsning. Det er min garderobe i en nøddeskal. Problemet er nok, at jeg kan lide så mange forskellige stilarter at jeg har svært ved at spore mig ind på én bestemt (forhåbentlig finder jeg på et eller andet tidspunkt frem til hvordan det egentlig er jeg vil gå klædt). De kommende 3-4 weekender skal jeg i byen, hvilket jeg ikke har gjort så meget siden 9. klasse og 1.g, så nu står jeg lidt i en længerevarende tøjkrise, da min garderobe naturligt nok har tilpasset sig dette. Jeg har det tøj, som jeg vil være rædselsslagen for at spilde en øl udover, lig med no go, og så har jeg alt det andet, hvor jeg står i den ovennævnte situation: kedelige løsninger. Jeg har ikke engang et par lækre jeans der kan gå til det hele. Da jeg fandt denne velour buksedragt på Topshop blev jeg derfor først ramt af følelsen "wauw, den jeg da eje", men så lidt efter kom jeg til at tænke "hvad fanden skulle jeg sætte den sammen med?". Den ville virkelig være perfekt til en bytur, men til 55£ bliver den nødt til at være andet end en engangsaffære. Og jeg havde jo sådan set erklæret mig selv købestop, selvom jeg allerede har brudt det en gang, men jeg bliver virkelig nødt til at få skaffet mig et par sorte højtaljede jeans. Så er det eneste problem bare, og det er ikke noget lille problem, at jeg kun er 158 cm høj. Suk.

7 kommentarer:

 1. På med disse: http://i209.photobucket.com/albums/bb307/crapback/dagens4.jpg
  Dine acne boots, en hvis løs t-shirt (fås i h&m til 40kr) og en masse sølvsmykker.
  Kys

  SvarSlet
 2. jeg er kun 160 cm. høj og jeg har et par Acne needle i længde 32, o de sidder perfekt! :)

  SvarSlet
 3. Camilla - Er det rigtig? Det er faktisk et par needle jeg har i kikkerten, jeg bliver bare nødt til at prøve dem først, for jeg har aldrig haft acne jeans før, så håber man kan købe dem i århus. Desværre koster acne jeans bare kassen i forhold til at jeg står i en sparemåned. Men det er det værd, håber jeg.

  SvarSlet
 4. Ej ja, kender det også kun alt for godt - den totale stilforvirring..! :)
  Men synes nu ellers at du har noget lækkert kluns på når jeg kigger forbi. Men sådan er det jo altid..
  Go' søndag..

  SvarSlet
 5. Jeg har lige købt et par cheap monday, højtaljet sorte jeans til 400 kr og de fåes også i en 32 i længden. Måske det var et billigere alternativ til et par fra Acne? De er vertfald lækre at have på og kan gå til det meste :) Håber du finder vej ud af tøjkrisen!

  // tille-eightyseven.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Cheap Monday er faktisk de jeans jeg har flest af, men jeg synes ikke dem jeg har er særlig højtaljede. Men nu har jeg lige købt et par needle jeans, og selvom de kostede 1200 så er de virkelig alle pengene værd. :)

  SvarSlet