tirsdag den 24. november 2009

Lektier lektier lektier


I dag kommer, for en gang skyld, til at stå i lektiernes tegn. Har siden jeg kom hjem fra skole siddet og knoklet med en (meget træls!!) fysikaflevering og når den er færdig står den på 12-timers samfundsfagaflevering - 3.g, what a joy! Så i dag og i morgen kommer der nok til at være ret stille her på bloggen. Heldigvis kan jeg glæde mig til weekenden hvor jeg skal til åbningsfest hos både Monki og Weekday, uhh jeg glæder mig. Nogen af jer der skal med? Og tusind tak til de overvældende mange nye faste læsere der er kommet til siden i søndags, det er jo helt vildt!

image: Russh Australia Nov/Dec09: Daul Kim by Beau Grealy via tfs

10 kommentarer:

 1. Uha, godt man kun går i 1.g (jeg stresser over en 6-timers aflevering).
  Du har virkelig fortjent de mange faste læsere du har. Din blog har udviklet sig super meget her på det sidste, indlæggene er blevet af højere kvalitet og din nye header ser super proff ud! Keep up the good work! Du har en lækker stil :)
  Jeg er blevet inviteret med til Monki-Weekday åbningen, men kommer desværre ikke da man skal være 18 :(
  - Mie (fanfuckingtastisk)

  SvarSlet
 2. 12 TIMER?!?! det er ikke rigtigt, vel? :s

  SvarSlet
 3. Mie - tusind tak for de rosende ord. Det er virkelig dejligt at høre, jeg synes også selv bloggen er blevet bedre, så det er rart jeg ikke er alene om at synes det. :) Nåja, godt man er fyldt 18. Men der skal da nok komme flere fester. ;)

  Camilla - ja desværre. Men jeg tror også at vores lærer har sat lidt ekstra mange timer på, fordi vi snart skal skrive SRP og så ikke har tid til at lave afleveringer der. Håber jeg. I hvert fald er det i hvert fald meget rart at få skudt nogle timer af, da vi i forvejen har vildt mange elevtimer her det sidste år.

  SvarSlet
 4. puha det er ikke sjovt det 3.g lige for tiden. synes også bare lærerne smækker den ene aflevering efter den anden på bordet - og så lige op til SRP, hvor man burde læse en masse af det :/ og på min skole har vi galla næste fredag, så vi skal øve en masse dans efter skole, så vi har bare ekstra travlt.
  bliver heldigvis godt med en snart tiltrængt juleferie.

  hvor er du heldig du skal til åbningsfest - god fornøjelse med det, det skal nok blive godt :)!

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke gammel nok..... Desværre.....

  SvarSlet
 6. 12 timer jo killer!! Er det overhoved lovligt? Eller muligt? Jeg tror min "længste" samf. opgave var sat til 7! måske 8. Men 12!! Woaw!

  SvarSlet
 7. 3.g er død. Men vi ses nok til monki/weekday åbningen? :) og fandt ud af, at du kendte pernille, christine og anne på mit billede. verden er lille!

  SvarSlet
 8. Har du samf A? Kan godt huske de afleveinger dér, de trak virkelig tænder ud. Var dog så heldig at min lærer snød, så en 12 timers aflevering svarede nok nærmere til 3 - good times!

  SvarSlet
 9. Camilla - det er virkelig et helvede, især når man HADER lektier og afleveringer. Men det var da godt nok tidligt I har galla, vi har først når vi bliver studenter.

  Kristian - åh, øv.

  Ida Oh - der er vist desværre ikke noget der er ikke lovligt. Alt er nærmest kun retningslinjer. Men altså, man er jo heldigvis ikke tvangsindlagt til at sidde i 12 timer og lave samfundsfag.

  Julia - Det gør vi da nok! Heh ja, jeg syntes nok at det var dem på billedet. :)

  R - yes. Det er spændende nok, men afleveringerne er bare så dræber. Haha, heldigt. ;)

  SvarSlet
 10. ja det er bare så surt. jeg er virkelig også bare lektietræt og kommer næsten altid for sent igang med afleveringerne!
  ja men det er en tradition på vores skole, at vi holder galla til jul den dag hvor vi får udleveret problemstilling til SRP :)

  SvarSlet