søndag den 20. juni 2010

Grå gummistøvler?


Hvis du, ligesom mig, er indehaver af et par gummistøvler i naturgummi (fx Hunter), vil du, hvis du, ligesom mig, ikke er god til at pleje dem, opleve, at de er blevet grå eller bliver det. Faktisk har mine været tæt på næsten at være hvide, så i tirsdag købte jeg derfor disse tre produkter på discoundwellies.co.uk, og allerede i fredags modtog jeg min pakke. Og se bare hvilken forskel! Jeg kan slet ikke tro, at de engang har været så sorte. Jeg kom af med i alt 200 inkl. porto, men hvis man vil, kan man godt nøjes med kun at købe en svamp og boot buffer, det var i hvert fald det eneste jeg brugte til at gøre dem rene, og så skal man kun af med omkring 135 kr. Det virker måske som mange penge at bruge på en svamp og noget rensevæske, men hvis ikke man vil ødelægge sine gummistøvler, så er det desværre nødvendigt.

8 kommentarer:

 1. Synes næsten de på pænere når de ikke er pudset :)

  SvarSlet
 2. Det er jo smag og behag, men faktisk er dem til højre også blevet pudset, bare med en lidt tør svamp. Men da jeg ikke har et billede af dem før jeg brugte svampen ved dem begge, har jeg brugt dennne sammenligning i stedet for, da det alligevel har gjort en stor forskel. Faktisk var farven nærmere sådan her før: http://twentyteneightyfour.files.wordpress.com/2009/11/dolphin_grey_hunter_wellies.jpg (bare mere ujævnt og plettet).

  SvarSlet
 3. Lige for sjov fandt jeg et billede af hvordan mine gummistøvler så ud før: http://www.eurowoman.dk/Upload/Blog/Charlotte%20D/lotte-renehunter.jpg - det er ikke mine, men mine var mindst ligeså grå. Vil man gerne have dem bare mellemvejen (som mine til højre i indlægget), kan man nøjes med bare at bruge en svamp.

  SvarSlet
 4. Er meget glad for dit indlæg :)
  Mine støvler ser også lige så slemme og meget hvide/grå ud.. Så nu vil jeg også prøve :)
  Dine er i hvert fald blevet rigtig flotte igen!

  SvarSlet
 5. Det er jeg glad for at høre. Jeg var selv bange for, at det ikke kunne gå væk, men som du kan se, kan man sagtens redde dem. :)

  SvarSlet
 6. Det vil jeg helt sikkert også prøve !

  SvarSlet
 7. Hej Pernille
  Jeg ville faktisk høre hvad du skal have på af studentertøj? Jeg er selv helt på røven, og jeg tænkte, at du måske kunne give nogle ideer? :D

  SvarSlet
 8. Hej Anonym.
  Jeg har faktisk ikke planlagt noget. Jeg går ikke så meget op i hvad jeg skal have på til dimission og om det skal være hvidt eller ej, så det bliver nok bare lige hvad jeg føler for den dag. :)

  SvarSlet