mandag den 7. juni 2010

I dag modtog jeg


Min tidligere nævnte pakke fra Topshop! Jeg elsker virkelig at bruge de her bh'er sammen med tanktops med dybe armudskæringer, og heldigvis passer denne her lige præcis. De lange tatoveringer på nær den sorte kæde, er en smule uskarpe, hvilket er vildt ærgerligt. Men forhåbentlig er det ikke så slemt, når de kommer på.

10 kommentarer:

 1. Jeg ville også købe bustieren, men vidste ikke helt med størrelsen på den, og om den sad pænt.. Kan du hjælpe mig? :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med bustieren!

  SvarSlet
 3. Hej. Prøv evt. denne side: http://www.85b.org/bra_conv.php - bare skriv din normale størrelse under EU/JAP, og så vil du se den størrelse du skal have under UK.
  Når jeg taster min størrelse ind, får jeg i hvert fald samme størrelse, som den jeg har købt hos Topshop, og den sidder helt perfekt.
  Men jeg synes bare, du skal springe ud i det, og hvis du er i tvivl om to størrelser, så ville jeg nok tage den største.

  SvarSlet
 4. Den er godt nok fin den bustier!! Kunne være fedt om du ville vise et dagens med bustier + tanktop med dybe armudskæringer en dag. Er sikker på, at det vil se drøn godt ud ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot, den bustier! Er også med på et dagens med den beskrivelse der ;)
  www.l-e-passion.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg ELSKER den bustier :) Fanme et godt køb!

  SvarSlet
 7. Der skal nok komme et billede en dag med den på, men lige nu, hvor jeg har læseferie, er der ikke meget sjov ved det tøj, jeg har på. :)

  SvarSlet
 8. jeg har overvejet at købe bustieren men er lidt i tvivl om den er meget gennemsigtig og tynd foroven? :) kan skal jo helst ikke kunne se for meget gennem en tank top if you know what I mean xD

  SvarSlet
 9. Hmm, ja altså. Det er blondestof, så selvfølgelig er det lidt gennemsigtigt. Men hvis du kigger på den, så har den de der syninger, der nærmest former et T, og det at de er der, gør faktisk at man ikke føler det bliver særlig gennemsigtigt, plus den bliver lidt tykkere i stoffet. Jeg synes i hvert fald ikke, at det er noget problem. :)

  SvarSlet
 10. wow hvor jeg elsker den lille sorte sag, som du har fundet dig der! :)

  /Malene - www.yummyashell.blogspot.com

  SvarSlet