tirsdag den 15. juni 2010

I (finally) got a leather jacket


Nogen husker måske min jagt efter den perfekte læderjakke? I dag kom jeg så et skridt nærmere, da denne lækre læderjakke fra Gestuz lå i postkassen. Jeg fandt den ubrugt på trendsales til kun 700 kr, det er altså lidt af et scoop! Drømmen om en Helmut Lang lever dog stadig, men hvem siger også, at man ikke kan have to læderjakker? Indtil da (hvis nogensinde) vil jeg klappe i hænderne over, at jeg har fundet den perfekte biker læderjakke. Very nice!

6 kommentarer:

 1. Har også ledt længe efter en læderjakke, men jeg tror jeg vil prøve at finde en når jeg skal til New York til sommer. Det er generelt virkelig dyrt her synes jeg.
  Men tillykke med din nye jakke, den er rigtig fed :)

  /Sarah
  www.boennen.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Nej en fed jakke! Et lidt random spørgsmål, men hvad hedder det kamera du bruger, det tager virkelig skarpe billeder :)
  - Anna Sofie
  http://annasofiescloset.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. ellers er der også den her (link: http://www.glitzy.se/asp/product.asp?intId=764&intParentCatId=41) som bl.a. elin kling har....
  men din er nu også virkelig fed!

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er den fed! især nitterne giver den lige det ekstra, der skal til! I'm jealous! :)

  http://theworldofjuliekristine.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. I decided not to use Danish anymore :---D so English it is...

  If I had money I would fly to Denmark and steal your new jacket.

  And don't say that would cost more than buying one, buying doesn't give you the feeling you get when stealing something from your friend's wardrope.

  SvarSlet
 6. Sarah: Ja, sådan er det desværre med læder. Men også netop derfor synes jeg, det er svært at finde én. For når man skal betale så meget, så skal det jo helst være en, man kan bruge mange år frem.

  Anna Sofie: Jeg bruger et Canon eos 400D og et macro objektiv fra Sigma. Derudover gør jeg næsten altid mine billeder en sjat skarpere via photoshop.

  Ida Marie: Den tror jeg også, at jeg har kigget på. Den er virkelig flot og også ret billig faktisk.

  Julie'Kristine: Lige præcis. Det var nok også det, der gjorde det for mig. :)

  Jemina: HAHA! I'm glad you don't have the money then. ;)

  SvarSlet